Shopaholic

Lite dålig uppdatering över helgen, så kan det gå. På fredagskvällen var jag i Lappfjärds kyrka och övade inför ljusmässan. :) Allt gick bra. Har under helgen också bara tagit det lugnt och dessutom varit och shoppat i Vasa. Kan kanske i något senare inlägg lägga upp bilder på allt vad jag köpte ;)
Köpte 2 snygga t-shirts som jag bara måste publicera på bloggen.
I fredags fick jag ett mail från ellos att mina snygga vinterstövlar är på väg, och om jag har tur kan jag hämta dem på posten redan i slutet av veckan. Får se ;)
Nu är jag hos Nigo, vi köpte i Vasa en ny karaokeskiva så vi sjöng en stund efter att jag kommit från redskapgymnastiken ( sista gången idag ). Kollade också på ett finskt program som heter Diili, det final idag och fel person vann :p

Kram.

Just A Piece Of Advice

Idag har jag åstadkommit en hel del fast jag inte mått så värst bra.
Var bara på historiatimmen i skolan och skippade sen två matte. Fick nämligen svininfluensavaccinet igår och som tur var, var biverkningarna få. Muskelvärk, ont i armen och allmänt trött.
Kl. 15 hade jag sista teorilektionen i bilskolan. Vi skrev ett prov med 50 bildfrågor och 10 textfrågor. Man måste klara det för att få gå vidare... Guess what, Jag blev godkänd :)
De där bildfrågorna är inte så lätta som man kunde tro, rätt knepiga faktiskt.
Idag kom jag och tänka på att det inte finns tillräckligt med fakta för min historiauppsats om inbördeskriget i El Salvador, jag kommer inte hinna läsa ut boken till modersmål skriven av Doris Lessing och jag har inte hunnit övat tillräckligt till fioltentamen som, som tur har skjutits upp till den 15 december.
MEN jag tänker inte ge upp, nu ska jag lägga upp ett schema med olika deadlines. Det är allt vad som kräv för att klara det. Ett gott råd till er alla, om det blir allt för mycket och det känns som att man inte med allt skolarbete och alla fritidsintressen krävs, PLANERING.

By the way, min första körlektion är den 14.12 :)


Vinterskor

Igår kväll beställde jag ett par svarta vinterstövlar från Ellos.
Har varit hela hösten på jakt efter ett par, men har ännu inte funnit några snygga.
Får se hur de här ser ut på mina fötter när dom anländer ;)



E dom inte ganska coola? ;D


RSS 2.0